FOLDERETIKETTER.

Är en etikett med inbyggd folder. Vi har nära 15 års erfarenhet av denna typ av budskapsbärare i Sverige. Monteras direkt på produkten OnPack. För promotion kampanjer eller som ren informationsbärare när du garanterat vill nå din konsument.

S P I N F 0 R M A T I 0 N
®
Den största nyheten inom etikettering på många är. En roterande etikett som ger 75% ökat informationsutrymme. Håll burken i ena handen och snurra etiketten med den andra. Superenkel för konsumenten att använda och med lång livslängd.

SLEEVES

En tryckt plastfilm som formas till en hylsa och träs över produkten. Några sekunder i ugnen och den kommer ut med perfekt passform på produkten. Du kan få den mest uppseendeväckande design som ingen konsument kan gå förbi. Används som etikett, garantiförsegling eller för riktigt snygga två-pack lösningar.

A D V I S I 0 N

Kallar vi våra hylltavlor för riktade butikskampanjer, Monteras direkt i butikens prismärkningslist. Fäll ut tavlan i butiksgången som lockar kunden till just din produkt. Försedd med rabattkupongblock som ger den sista köp-kicken.

RABATTKUPONGER

I alla upptänkliga format och utföranden. Blockade, limbundna, klamrade, hålade, perforerade, lösa... En klassiker för att driva upp försäljningsvolymen.

K U P 0 N G P Å S AR
En smart lösning för kombinationserbjudanden. Med ett tryckt budskap, "Packa följande produkter i påsen. Lossa rabattkupongen och lämna i kassan". Perfekt till multi-pack, cross-product eller cross-company kampanjer där konsumenten själv gör packjobbet.